Alle Shell-stations blijven open

 

Het Coronavirus, COVID-19, heeft een grote impact op ons dagelijkse leven. Met elkaar doen we er alles aan om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Tegelijk staan we voor de uitdaging om het maatschappelijke leven op gang te houden. Evenals supermarkten hebben tankstations hierin een belangrijke verantwoordelijkheid.

 

Voor de automobiliteit is het van belang dat er getankt kan worden. In dit kader is goed te weten dat u van harte welkom bent bij onze Shell-stations. U kunt blijven tanken bij al onze stations in Nederland. We doen ons best u zo veilig mogelijk te ontvangen, onder meer door het inlassen van extra schoonmaakrondes.

 

Voor eten en drinken zijn we u ook van dienst bij Shell-stations. Er zijn echter wel enkele beperkingen.

 

Het aanbod in onze shops is wat beperkter dan u gewend bent. Onze shops zijn ingericht op het meenemen van producten (ons ‘on the go’-aanbod). U kunt dus broodjes, koffie, snacks en dergelijke meenemen voor onderweg. In verband met de veiligheid is het tot nader order niet meer mogelijk om consumpties in de shop te nuttigen.

 

In lijn met de horeca-richtlijnen moeten we helaas ook melden dat alle Starbucks Stores bij Shell-stations tot nader order gesloten zijn.

 

De overheidsmaatregelen en de veiligheid van u en de gastheren/gastvrouwen op de stations zijn leidend voor ons aangepaste aanbod. We hopen dat u hier begrip voor heeft en we verzekeren u dat we er alles aan doen om u ook in deze bijzondere tijden optimaal van dienst te zijn.


web Shellstations