Vertel het Shell

Bij Shell en T.E.M. Doesborgh vinden wij Kwaliteit, Service en Gastvrijheid erg belangrijk. Onze medewerkers staan dan ook voor u klaar om u te helpen bij het tanken of om u een passend advies te geven over onze brandstoffen, smeermiddelen en diverse andere shop artikelen.

 

Wij zijn daarom dagelijks op zoek naar nieuwe manieren, om onszelf en onze tankstations te verbeteren zodat wij u een nog prettiger verblijf op onze tankstations kunnen bieden.

 

U kunt ons daarbij helpen want wij vinden uw mening, als gast van Shell en T.E.M. Doesborgh erg belangrijk. Vanaf 01 januari 2015 starten wij met een vernieuwd kwaliteitsprogramma waarbij wij graag horen wat u van ons, onze tankstations en alles wat daarmee te maken heeft, vindt. Uiteraard vinden wij het het fijn om te horen wanneer u tevreden over ons bent maar graag horen wij ook wat wij nog beter kunnen doen.

 

Laat ons uw ervaringen weten via "Vertel het Shell"

 

Het invullen van de vragenlijst neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag en is te vinden op: www.shell.nl/vertelhetshell of door het scannen van onderstaande QR-code.

 


web Shellstations