Wie zijn wij?

T.E.M. Doesborgh is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in 2006. In de huidige vorm worden een zestal Shell tankstations geëxploiteerd door ons. Deze tankstations liggen in de gemeentes Dordrecht. Hendrik Ido Ambacht, Breda en Rotterdam. Met ons enthousiaste en professionele team van servicegerichte medewerkers staan wij 365 dagen per jaar voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat iedereen zich als een gast bij ons geholpen voelt en streven ernaar om ons motto iedere dag weer waar te maken: “Smiling customers, every site, every visit, every day”.

Elke dag scherpe prijzen

Op onze stations hanteren wij voor onze brandstoffen een scherp prijsbeleid. Dat houdt in dat wij iedere dag de prijzen van vergelijkbare stations voor u in de gaten houden. Zelfs vergeleken met de onbemande stations van onze concurrenten is onze prijs zeer competitief. Met vaak niet meer dan een paar cent per liter prijsverschil. Voor dit minieme prijsverschil bieden onze stations u echter altijd goed functionerende pompen, zeer hoge kwaliteit brandstoffen, persoonlijke service, een ruim assortiment in de shop en het beste spaarprogramma in de markt.

 

Mensen maken het verschil

Om kwaliteit te meten en klantvriendelijkheid te stimuleren binnen onze organisatie hebben we een wereldwijd kwaliteitsprogramma opgezet waarbij we niet alleen de dagelijkse operatie op de stations nauwlettend in de gaten houden maar ook onze procedures kritisch beoordelen. Onze intensieve samenwerking met GapBuster zorgt ervoor dat wij kwaliteit daadwerkelijk kunnen meten en dat vertaald zich naar een constante performance. Aan dit wereldwijde kwaliteitsprogramma doen 16.000 Shell stations mee. In 2009, 2010, 2018, 2019 en 2022 is T.E.M. Doesborgh binnen de Nederlandse top 5 van beste Shell stations geëindigd.

                                                                  

Veiligheid

Binnen ons bedrijf zijn Health, Safety, Security & Environment (HSSE) van essentieel belang voor een goede bedrijfsvoering van onze tankstations. Wij werken op onze tankstations met een HSSE management systeem waarin controle en continue verbetering centraal staan. Binnen ons bedrijf zijn alle medewerkers dan ook altijd bezig om potentieel gevaarlijke situaties in kaart te brengen en hier melding van te maken zodat ongelukken en ongewenste situaties voorkomen kunnen worden. Dat wij HSSE erg belangrijk vinden komt wel tot uiting in onze beleidsverklaring. In 2010, 2015 en 2020 heeft T.E.M. Doesborgh voor haar inspanningen op het gebied van veiligheid de landelijke Retailer HSSE Award mogen ontvangen. Een prijs, geïnitieerd en uitgereikt door Shell aan haar Retailers, vanwege enorme betrokkenheid, inzet en pro-actieve houding op het gebied van HSSE.

 

Betrokken

T.E.M. Doesborgh voelt zich erg nauw betrokken bij haar directe omgeving en probeert zich voor de lokale gemeenschap op verschillende manieren in te zetten. Een voorbeeld hiervan is het Shell Verkeersplein. Dit is een initiatief van T.E.M. Doesborgh/Shell/Veilig Verkeer Nederland waarbij basis scholen een compleet verkeersplein aangeboden krijgen om de groepen 4/5/6 op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met onze verkeersregels. Kilk hier voor een fotoverslag.


web Shellstations