Shell Café

T.E.M. Doesborgh B.V. heeft onlangs het eerste "Shell Café" van West Europa geopend langs de A16 bij Hendrik-Ido-Ambacht. De inrichting en het assortiment van station Sandelingen Oost zijn volledig vernieuwd volgens het nieuwe concept van Shell waardoor gasten zich in een aangenaam verblijf bevinden. Geen traditionele pompshop dus, maar echt een modern "Shell Café”. We bieden een ontspannen verblijf voor gasten die bijvoorbeeld ondertussen hun auto opladen.”

 

Een plek waar je wil zijn, in plaats van een plek waar je moet zijn. Zo zien wij het station van de toekomst. In de veranderende wereld van mobiliteit gaan de shops van Shell een andere functie vervullen. Het aandeel elektrische auto’s neemt toe en we zien dat mensen meer verspreid over de dag op weg gaan. Daar spelen we op in. Onze shops worden een ontspannen verblijfslocatie waar je letterlijk en figuurlijk even kunt opladen.”

 

Verse producten, op elk moment van de dag

U wordt bij binnenkomst welkom geheten door een gastheer of gastvrouw. Daarna springen de verse, nieuwe producten direct in het oog, net als de open keuken. Er is een speciaal assortiment voor elk moment van de dag. Een briochebol met spiegelei en zalm, appeltaart van een meesterpatissier en warme maaltijden zoals de bowl met rendang-vlees en rijst, bijvoorbeeld. Er wordt veel gewerkt met lokale, biologische producten. Naast complete, verse gerechten maken ook de luxe lunchbroodjes, snacks en zoete tussendoortjes deel uit van het assortiment.

 

Barista’s maken verse koffie op basis van nieuwe "Shell Café" koffieblends. Een modern zitgedeelte geeft een huiskamergevoel waar gasten even kunnen rusten, werken of overleggen. De sfeer is ‘hygge’: warm en gezellig. Gasten met wat meer haast kunnen snel afrekenen bij de zelfscankassa’s, zelf koffie maken kan ook, en de 2theloo-toiletten zijn volledig vernieuwd.

 

U bent van harte welkom......

 

Voor een overzicht van ons menu, klik hier!

 


web Shellstations