Nieuwspagina

December 2013

Tot en met dinsdag 24 december krijgt u bij iedere tankbeurt van minimaal 25 liter en bij iedere shopaankoop van €5,- euro (met uitzondering van het medicijn en rookwaren assortiment) een Bol.com kortingsvoucher. Deze voucher geeft recht op een korting van 10% op wel 2000 verschillende Bol.com artikelen. Bovendien kunt u het restbedrag ook nog eens gedeeltelijk of volledig met Air Miles betalen. Dat wordt wel heel voordelig kerstinkopen doen!

 

Vanaf 19 december verkopen wij op onze Shell tankstations ook giftcards van diverse merken. Deze zijn leuk om zelf te houden maar ook erg geschikt om iemand cadeau te doen. In een overzichtelijke display in onze winkels kunt u een keuze maken uit de volgende merken: Douglas, Prenatal, Hunkemoller, Fleurop, Diner Cadeau, MediaMarkt, Yourgift, Blad Cadeau, Sony, ITunes, V&D, Bol.com, Blad Cadeau Black, Blad Cadeau Silver, Nintendo, Saunabon, Boeken Cadeau, Bioscoop Cadeau Card, Fashion Cheque, Wijn Cadeau, Zinzi en Weekendjeweg.nl

November 2013

Van 01 november 2013 t/m 31 januari 2014 houden wij op Shell station Papendrecht, in samenwerking met Carwash Papendrecht, een stempelkaart aktie voor een mooie korting op autowassen! Bij iedere tankbeurt van minimaal 25 liter op het tankstation, ontvangt u een stempel op uw stempelkaart. Een volle kaart met drie stempels geeft recht op een korting van €5,- op het wasprogramma Brilliant Polish Protection t.w.v. €11,99 voor €6,99.

Volle spaarkaarten zijn tot en met 28 februari 2014 in te leveren en kortingen zijn niet geldig in combinatie met een door Carwash Papendrecht uitgegeven Waspas.

Vraag op ons Shell station Papendrecht of bij Carwash Papendrecht naar de actie voorwaarden en de spaarkaart.

Oktober 2013

Op donderdag 03 oktober organiseert T.E.M. Doesborgh het Shell verkeersplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Alle groepen 4/5/6 van basisschool De Wingerd krijgen dan op een leuke, speelse manier verkeersles en leren de kinderen om op een veilige manier deel te nemen aan het verkeer. Dit alles mede mogelijk gemaakt door het Shell/VVN verkeersplein, een groot uitgezet parcours met stoplichten, zebrapaden en hindernissen.

 

Klik hier voor een foto impressie.

September 2013

Van woensdag 18 tot en met dinsdag 24 september hebben wij een hele scherpe balie aanbieding. Lekkere candybars: Snickers, Mars, Balisto, Twix en Bounty, in diverse combinaties! 2 stuks voor €1,-

 

Ons Shell station Reeweg Oost heeft op woensdag 25 september haar deuren weer geopend. Na 5 lange weken van afwezigheid en heel veel inspanningen geleverd door het team medewerkers om weer op tijd open te kunnen, zijn wij er weer helemaal klaar voor om u te bedienen met de service die u van ons gewend bent. Binnenkort zullen wij een feestelijke openingsaktie houden. Houd onze Facebook pagina in de gaten hiervoor.

Augustus 2013

Op 31 augustus zal op Shell station Wielwijk tijdens Service Zaterdag, in samenwerking met Shell, een fietsen check worden georganiseerd met als doel extra aandacht te vragen voor de “Wij gaan weer naar school”campagne van Veilig Verkeer Nederland. Deze dag wordt je fiets helemaal nagekeken door een fiets specialist. Helemaal gratis.

 

Van 22 juli tot en met 11 augustus lanceert Shell voor o.a. ons  station in Ridderkerk een nieuwe campagne: “Gezocht  Prijsverschil”.

 Indien een klant een prijsverschil constateert tussen de pompprijs  van een Shell station en de pompprijs van een andere aanbieder  van meer dan 0,75 euro per tankbeurt van 25 liter, waarbij het  Shell station duurder is dan de andere aanbieder, dan krijgt de  klant 200 Bonus Miles, welke een cadeau-waarde  vertegenwoordigen van 2 euro.

 Het prijsverschil tussen het Shell station en de andere aanbieder  dient geconstateerd te worden op dezelfde dag bij een aanbieder  binnen dezelfde vestigingsplaats in Nederland en met een  maximale afstand van 10 kilometer hemelsbreed tot het  betreffende Shell station.

 Kijk voor de deelnemende stations en voorwaarden op  www.shell.nl/prijsverschil

 

Op ons tankstation Shell Reeweg Oost worden nieuwe ondergrondse opslag tanks voor de brandstoffen geplaatst. Tevens worden er wettelijke keuringen uitgevoerd aan de tankinstallatie. Hierdoor is ons tankstation gesloten van maandag 26 augustus tot en met woensdag 25 september.

Juli 2013

Shell lanceert de Zomerpromotie. Profiteer deze zomer van korting tot wel 50% voor maximaal vier personen op de leukste dagjes uit! Dierentuinen, dag-attracties, musea en festivals: er staan bijna 50 dagjes uit opwww.shell.nl/dagjeuit. Tank in de actieperiode minimaal 20 liter brandstof en je ontvangt iedere keer een kortingssticker van 10%.

Juni 2013

Op 19 juni organiseren wij de landelijke Shell Safety dag 2013. Op deze dag staan wij samen met onze medewerkers eens extra stil bij de gevaren en risico’s op onze tankstations en hoe wij gevaarlijke situaties kunnen voorkomen met elkaar.  Dit jaar hebben wij onze gasten hier ook bij betrokken. Met het invullen van een veiligheidsenquête kon er een mooi Safety pakket worden gewonnen.

 

Iedere derde zondag in juni is het vaderdag. Dit jaar heeft T.E.M. Doesborgh een leuke vaderdag actie waarbij je op zondag 16 juni een extra korting krijgt als je komt tanken met je kind, vader en overgrootvader. Per generatie krijg je een korting van €1,- bij een minimale tank beurt van 25 liter. De extra korting kan dus oplopen tot 12 ct per liter.

Mei 2013

Bij aankoop van een wasprogramma “Best” ontvang je tijdelijk een gratis fles geconcentreerde zomer screenwash 500ml ter waarde van €2,99

April 2013

Van 10 april t/m 02 juli start een actie met 6 verschillende en unieke LEGO raceauto’s. Deze hebben een pull-back systeem waardoor ze echt rijden. Deze zijn te verkrijgen voor €2,- bij iedere tankbeurt van minimaal 25 liter.

 

Op 10 april doen wij met onze tankstations mee aan de landelijke schoonmaakdag. Op deze dag wordt het gehele tankstation van boven tot onder schoongemaakt, niet alleen van binnen maar ook van buiten!

Februari 2013

Op 06 februari vindt er een tussentijdse audit plaats waarbij het management systeem van T.E.M. Doesborgh als goed wordt beoordeeld. De ISO14004/OHSAS18001 certificering is geldig tot 01 augustus 2014

 

Bij aankoop van een wasprogramma “Best” krijg je een gratis kop koffie t/m 31 maart 2013

Januari 2013

Vanaf 01 januari t/m 31 maart verdubbelen wij de inwisselwaarde van de Air Miles. Tegen inlevering van 250 Air Miles ontvang je €2,50 korting op de brandstof


web Shellstations