Nieuwspagina

December 2014

Prijsuitreiking kleurplaten wedstrijd

Veel kinderen hebben meegedaan aan onze Shell LEGO®  kleurplaat wedstrijd. Alle ingeleverde kleurplaten hebben de afgelopen weken een mooi plaatsje gekregen in onze shops zodat deze door iedereen volop te bewonderen waren. Inzet van de kleurwedstrijd was een complete Shell LEGO® set. Uit de ruim 400 inzendingen hebben we 6 winnaars gekozen.

November 2014

Noodplan oefening

Op 12 november 2014 hebben wij, in samenwerking met HaFraBHV, onze jaarlijkse noodplan oefening gehouden op Shell station Ridderkerk. Onze medewerkers, die allemaal BHV gecertificeerd zijn, hebben die dag, naast een uitgebreide theorie les, verschillende calamiteiten scenario's in de praktijk kunnen oefenen op het tankstation. HaFraBHV is inmiddels voor het zesde jaar op rij onze vaste partner als het op veiligheid aankomt en is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen voor tankstation medewerkers. Voor meer info over HaFraBHV klik Hier. Voor een foto impressie van de oefening, waarbij een brand en een aanrijding met letsel gesimuleerd zijn klik hier.

Het Verkeersplein in Papendrecht

Op 03 november 2014 heeft T.E.M. Doesborgh in samenwerking met Shell en Veilig Verkeer Nederland het Verkeersplein naar Papendrecht gebracht. Het Verkeersplein is een initiatief van Shell en Veilig Verkeer Nederland waarbij de basisschool leerlingen van groepen 4/5/6 een leerzame maar vooral leuke verkeersles krijgen aangeboden. Met behulp van skelters, verkeerslichten, zebrapaden en een echte vrachtwagen, waarbij de dode hoeken worden behandeld, krijgen de leerlingen een uur lang verkeersles en mogen ze de geleerde theorie in praktijk brengen. Dit jaar heeft T.E.M. Doesborgh het verkeersplein aangeboden aan de Koningin Beatrix School te Papendrecht. Klik hier voor een foto impressie of neem voor meer algemene info over het verkeersplein een kijkje op verkeerspleinen.nl

Oktober 2014

Ruitensproeier Winteraanbieding

Gedurende de maanden oktober en november hebben wij een mooie winteraanbieding. Bij aankoop van een 4 liter fles en 2 liter zak Shell Ruitensproeier vloeistof krijgt u een gratis Shell Ruitontdooier t.w.v. €6,49. Wees voorbereid op de komende winter en ga veilig de weg op.

September 2014

Werkzaamheden Shell station Papendrecht

Op Shell station Papendrecht krijgen wij een nieuwe vloeistofdichte bestrating en worden er ook gelijk nieuwe pompen geplaatst. Hierdoor zal ons tankstation van maandag 15 september tot en met donderdag 16 oktober a.s. gesloten zijn. Wij hopen u op vrijdag 17 oktober weer te mogen begroeten op ons vernieuwde tankstation aan de Veerweg 152 te Papendrecht.

Augustus 2014

Red Bull aktie

Maak tot 30 september a.s. kans op een ticket voor een Red Bull Driving Clinic op het F1 circuit van Spielberg, Oostenrijk. Koop een Willekeurige Red Bull en je ontvangt meteen een kraslot. Kijk op www.extremeprijzen.nl voor de voorwaarden.

Tanken = Wassen

Tot eind november kunt u bij Shell station Papendrecht sparen voor een zeer aantrekkelijke korting op autowassen bij Carwash Papendrecht. U heeft de keuze uit 2 mooie aanbiedingen: Bij drie tankbeurten van minimaal 20 liter per tankbeurt een korting van €5,00 op het Brilliant Polish Protection+ programma of bij 5 stempels een extra wastegoed van €10,00 bij aankoop van een waspas van €15,00.

Juli 2014

Nieuw in het assortiment !!

Vanaf 04 juli verkopen wij op Shell station Papendrecht ook de losse wasprogramma's van Carwash Papendrecht. U kunt eenvoudig bij ons aan de kassa een wasprogramma kopen om vervolgens direct uw auto te laten wassen bij Carwash Papendrecht. Het wasprogramma is overigens ook op een andere dag of willekeurig tijdstip te gebruiken, gewoon wat u het beste uitkomt. De volgende wasprogramma's zijn verkrijgbaar:

Red Bull actie

Maak van woensdag 02 juli tot en met dinsdag 19 augustus kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de Red Bull Air Race in Las Vegas. Bij iedere aankoop van een Red Bull product ontvangt u een voucher met daarop een unieke code. Vul deze code in op de website www.extremeprijzen.nl

 Loom Elastiekjes

Vanaf 01 juli verkopen wij op al onze tankstations ook Loom elastiekjes om leuke, kleurrijke armbanden mee te maken. Wij verkopen 3 zakjes Loom elastiekjes a 300 stuks voor €3,95. Tevens hebben wij de Loom Starterkit en Loom Opbergdoos op voorraad. Ook deze kosten €3,95. Zie voor meer info over de Loom producten onze Facebook pagina.

Juni 2014

VCA-VOL

Veiligheid vinden wij erg belangrijk op onze tankstations. Natuurlijk niet alleen onze eigen veiligheid maar ook die van onze gasten, leveranciers en contractors. Om ervoor te zorgen dat contractors op een juiste wijze en zo veilig mogelijk hun werk kunnen uitvoeren, hebben al onze leidinggevende een VCA-VOL certificering gekregen. Op deze manier kunnen wij onze contractors beter controleren, aanspreken en corrigeren daar waar nodig. Zo maken we het tankstation nog een stukje veiliger.

Mei 2014

Moederdag

Op 11 mei a.s. tijdens Moederdag ontvangt u op onze tankstations bij aankoop van een mooie bos Moederdag bloemen vanaf €19,95 een gratis glazen vaas.  Deze aktie is alleen geldig op en rond Moederdag. Naast een groot assortiment bloemen, verkopen wij ook lekkere Belgische bonbons, tijdschriften, en allerlei verschillende Giftcards, waaronder de Fashion Cheque. Kortom kom naar Shell en verras een moeder !!

April 2014

Korting op Ruitenreiniger

Bij aankoop van een willekeurig wasprogramma ontvangt u 50% korting op een fles Shell Ruitenreiniger 500ml. Deze actie loopt van 23 april tot en met 20 mei 2014 en is geldig bij Shell station Wielwijk en Ridderkerk.

 Spaar voor korting op de leukste Dagjes Uit

Van 09 april tot en met 01 juli a.s. kunt u bij ons sparen voor korting tot wel 50% op de leukste Dagjes Uit. Bij iedere tankbeurt van minimaal 20 liter of bij aankoop van €5,- shopartikelen (exclusief tabaksartikelen en medicijnen) krijgt een kortingsvoucher van 10%. Kijk voor meer info hier

 Prijzenronde

Wij controleren iedere dag de pompprijzen van vergelijkbare stations in onze omgeving. Hierdoor zijn wij altijd scherp geprijsd bij Shell en ligt onze prijs zelfs onder die van het landelijk gemiddelde. Van 09 tot en met 16 april geven we in Ridderkerk, Papendrecht en Dordrecht op een leuke manier hier extra aandacht aan en rijden wij met een speciale auto onze prijzenrondes.

Maart 2014

Tanken = Smullen

Van 11 maart tot en met 18 mei a.s. spaart u voor lekkere snacks van Verhage in Ridderkerk, Dordrecht en Zwijndrecht. Deelnemende Shell stations zijn Shell Ridderkerk, Shell Reeweg Oost, Shell Wielwijk en Shell Kort Ambachtlaan. Vraag aan de kassa naar de voorwaarden en de spaarkaart.

 Red Bull 2-Pack aanbieding

Maak van woensdag 19 maart tot en met dinsdag 25 maart a.s. op Shell station Papendrecht kans op een mooi, zelf samen te stellen, tekstbord naar keuze. Bij aankoop van een tray Red Bull 2-Pack maakt u vanzelf kans op deze leuke prijs. Onze Red Bull 2-Packs zijn in deze week extra voordelig geprijsd van €45 voor €24 euro.

 

Kijk voor meer info over de tekstborden op www.nooseysprints.nl

Februari 2014

ISO/OHSAS Certificering

Op donderdag 27 februari heeft er een externe audit plaats gevonden op de stations van T.E.M. Doesborgh. Ons management systeem is daarbij als goed bevonden en daarom zijn wij door bureau Veritas wederom gecertificeerd voor de ISO 14001 en OHSAS 18001 norm.

 

Gratis koffie

In februari krijgt u bij aankoop van een wasprogramma "Best" een gratis kopje Deli2Go koffie, cappuccino, espresso of thee ter waarde van €1,50 terwijl u wacht. Deze actie is geldig bij de deelnemende Shell stations Ridderkerk en Wielwijk.

 FaceBook Like & Win

In februari kunt u een gratis wasprogramma "Best"  ter waarde van €11,95 winnen bij een "Like & Win" aktie. Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten. Iedere maandag maken wij de winnaars bekend. Kijk voor meer info op www.Facebook.com/temdoesborgh

Januari 2014

De Shell Prijsgarantie is onze belofte aan de klant en bestaat uit 3 elementen: Scherpe brandstofprijs, Zuinige brandstof en Extra Air Miles korting. 

 

Scherpe prijs van de brandstof:

 Onze stationsmanagers controleren elke dag de pompprijzen in de regio van vergelijkbare stations. Als gevolg van ons prijsbeleid blijft onze landelijke pompprijs onder het gemiddelde van Nederland (bron: Centraal Bureau voor de Statistiek)

 Zuinige brandstof

 Met Shell FuelSave Euro 95 en Shell FuelSave Diesel tankt u zuinige brandstoffen. Deze brandstoffen bevatten een formule die het rendement van de verbranding verbetert en zorgen voor een schonere motor. Zo kunt u meer kilometers rijden voor hetzelfde geld.

 Extra Air Miles korting

 Door Air Miles in te wisselen, krijgt u extra korting op alle brandstoffen die u bij Shell tankt. U bepaalt zelf hoeveel. U ontvangt €1,- korting voor elke 200 Air Miles die u inlevert. Dit kan tot een maximum van €50,- of 10.000 Air Miles.


web Shellstations