Nieuwspagina

November 2015

Noodplan oefening 

Veiligheid vinden wij erg belangrijk op onze Shell tankstation en daarom zijn al onze medewerkers onder andere opgeleid tot bedrijfshulpverlener. Daarnaast oefenen wij regelmatig in de praktijk en toetsen niet alleen de veiligheidskennis van onze medewerkers maar kijken ook of onze procedures in orde zijn.

Op dinsdag 10 november jl. hebben wij op Shell station Ridderkerk onze jaarlijkse noodplan oefening gehouden. Deze oefening stond ook dit jaar weer onder leiding van HaFraBHV. Net als voorgaande jaren beperken wij ons tijdens de oefeningen niet alleen tot de theorie maar steken ook echt de handen uit de mouwen en gaan met nagebootste calamiteiten aan de slag. Zo maken wij uw Shell tankstations weer een stukje veiliger. Voor een impressie van de oefening klik hier.

Philips Aktie

Tank van 04 november 2015 tot en met 12 januari 2016 bij onze Shell station en u ontvangt bij iedere tankbeurt van minimaal 20 liter of bij iedere shopaankoop van €7,50 (m.u.v. tabaksartikelen en medicijnen) een voucher. Deze vouchers kunt u inwisselen voor mooie kortingen, oplopend tot wel 50% korting op diverse Philips artikelen. Voor meer info: klik hier of kijk op www.shell.nl/philips 

September 2015

Shell V-Power Bonus Miles

Van 02 september tot en met 03 november 2015 kunt u tot wel 350 extra Bonus Miles verdienen bij het tanken van Shell V-Power. Aan de kassa ontvangt u een bonnenboekje met daarin 4 coupons voor de Extra Bonus Miles. Per tankbeurt van minimaal 25 liter Shell V-Power of Shell V-Power Diesel kunt u een coupon inleveren aan de kassa waarna de Bonus Miles worden bijgeschreven. Wist u trouwens dat V-Power niet alleen goed is voor uw portemonnee maar ook voor uw motor? Shell V-Power reinigt uw motor en zorgt ervoor dat deze daardoor betere prestaties levert.  Tevens geldt tijdens deze actie:  "Niet goed, prijsverschil terug". Bent u na 3 x Shell V-Power tanken niet tevreden, dan ontvangt u na inlevering van uw tankbonnen het prijsverschil met Shell Fuelsave terug. Kijk voor meer info op www.shell.nl/v-power

Juli 2015

Vakantie Carwash aanbieding

In de maanden juli en augustus 2015 ontvangt u tijdelijk €6,00 korting op ons Carwash programma "Best" met Shinetecs Polish en Raintecs Wax ter waarde van €13,50. Download de waardebon en lever deze in bij de kassa van Shell station Ridderkerk, Burg. de Zeeuwstraat 3 te Ridderkerk of bij Shell station Wielwijk, Karel Doormanweg 5 te Dordrecht.

Carwash zomer waardebon
Zomeraktie juli 2015.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB

Juni 2015

Ola Cornetto aanbieding

In de zomer maanden juni, juli en augustus zijn alle smaken Ola Cornetto ijsjes in de aanbieding voor maar €1,00. U kunt kiezen uit drie verschillende smaken: Classico, Aardbei of Chocolade. 

Mei 2015

Prijsuitreiking Safetypakket

Op 23 mei 2015 heeft Shell retailer Duco Doesborgh op Shell station Papendrecht het Safetypakket, bestaande uit een brandblusser, reflecterend veiligheidvest, EHBO trommel en zaklantaarn, uitgereikt aan de winnaar. De heer Portman had op 06 mei jl. tijdens de Shell Safetydag 2015 een veiligheidsenquête op het Shell station ingevuld en had daarbij gelijk een erg goed advies met betrekking tot de verbetering van de veiligheid op ons Shell station. Wij wensen de heer Portman veel plezier met het gewonnen Safetypakket en hopen dat hij dit een mooi plekje in zijn auto geeft.

Gratis WIFI

Vanaf mei 2015 zijn al onze Shell stations uitgerust met gratis WIFI. Erg handig als u veel onderweg bent en ook graag online wilt blijven. U logt eenvoudig met uw smartphone, laptop of tablet in op ons netwerk door te kiezen voor de beschikbare KPN hotspot. 

Gratis tweede kopje koffie

Bij aankoop van een kopje koffie krijgt u direct op hetzelfde station uw tweede kopje koffie gratis. Wilt u twee verschillende soorten koffie dan betaald u altijd de goedkoopste en krijgt u de duurdere gratis. Deze aktie loopt van 13 mei tot en met 30 juni a.s. op de deelnemende stations en geldt voor alle koffiesoorten met uitzondering van Starbucks koffie.

Shell Safetydag 2015

Een veilig tankstation vinden wij bij T.E.M. Doesborgh uiteraard erg belangrijk want een ongeluk zit meestal in een klein hoekje en gebeurt altijd op een onverwachts moment. Op 6 mei 2015 hebben wij meegedaan aan de landelijke Shell Safetydag. Een dag waarop we eens kritisch naar onszelf, onze procedures en onze tankstations kijken of we wellicht zaken veiliger kunnen maken en dingen kunnen verbeteren. We praten op deze dag niet alleen met onze medewerkers over veiligheid maar ook met onze contractors die werkzaamheden op onze stations komen verrichten en spreken elkaar aan op onveilige situaties en gedrag. Ook u heeft deze dag met ons meegedacht. Door het invullen van een enquête formulier heeft u ons diverse bruikbare tips en adviezen gegeven hoe onze Shell tankstations nog veiliger te maken. Onder de inzendingen met de best bruikbare tips verloten wij binnenkort een Veiligheidspakket voor in de auto t.w.v. €35,-  Hou onze Facebook pagina hiervoor in de gaten

Moederdag

Zondag 10 mei a.s. krijgt u tijdens Moederdag op onze stations bij aankoop van een boeket van €19,95 een gratis mooie glazen vaas. Naast de vele mooie bloemen en planten, verkopen wij ook cadeaukaarten en diverse luxe bonbons. 

Tekstborden

Tijdelijk hebben wij weer leuke, originele tekstborden in ons assortiment. Verkrijgbaar in groot en klein formaat. Leuk om weg te geven of zelf thuis op te hangen. Kijk voor meer info over de tekstborden op www.nooseysprints.nl

April 2015

Shell ECO-Marathon

Energie, we gebruiken het iedere dag. Maar weet je eigenlijk ook hoe het werkt? Het Shell Energy Lab verklapt je alle geheimen. Vier dagen lang, van donderdag 21 t/m zondag 24 mei a.s., staat Ahoy Rotterdam bol van de bijzondere activiteiten en verbazingwekkende experimenten rondom energie en technologie. Het evenement is gratis, dus jij komt toch zeker ook? Wacht niet langer en reserveer je kaarten op www.shellenergylab.nl en beleef de wereld van morgen. 

Schoonmaakdag 2015

Op woensdag 22 april jl. hebben wij meegedaan aan de landelijke Shell schoonmaakdag. Uiteraard houden wij natuurlijk altijd al van schone en frisse tankstations en maken we iedere dag schoon maar op deze speciale dag gaan we altijd net even een stapje verder. We pakken het dan grondig aan en zorgen ervoor dat alles weer extra blinkend schoon is. Al onze medewerkers zetten zich hier op deze dag voor in met een super schoon tankstation als eindresultaat.

Maart 2015

Ambachtelijke Proeverij

Op zaterdag 28 maart a.s. zal door A. Ardon vleeswaren (voorheen Jonker) tussen 11:00 en 14:00 uur een gratis Paardenworst proeverij worden gehouden. De proeverij zal plaatsvinden op Shell station Wielwijk, Karel Doormanweg 5 te Dordrecht. Tijdens deze proeverij kunt u kennis maken met de diverse produkten van A. Ardon en deze echte Dordtse Specialiteit zelf komen proeven. Wij verkopen de voorverpakte Paardenworst vanaf dat moment ook in onze winkel. U bent van harte welkom.

Extra bonus Miles tijdens Prijzencircus

Vanaf vandaag t/m 12 april 2015 geeft Shell in al haar bemande locaties V&D actievouchers uit (zo lang de voorraad strekt). Deze kun je inleveren bij V&D tijdens het Prijzencircus. Hiermee ontvang je, bij een minimale besteding van € 50.- bij V&D 500 extra Air Miles cadeau.

Carwash Shell Ridderkerk

Op Shell station Ridderkerk vervangen wij onze Carwash machine en krijgt de gehele washal een grote upgrade zodat wij weer klaar zijn voor de toekomst. Onze oude machine heeft in de afgelopen jaren heel wat auto's schoon gewassen, 49.578 om precies te zijn. Onze nieuwe Carwash machine is wederom van het merk Washtec en wast met zachte Foam borstels de auto's krasvrij schoon. Door deze werkzaamheden is onze wasstraat gesloten van vrijdag 27-02 t/m 12-03.

Certificering ISO 14001 en Ohsas 18001

Met gepaste trots kunnen wij melden dat wij onze ISO 14001 en OHSAS 18001 certificering wederom hebben weten te verlengen. Werken volgens een management systeem vormt voor ons de basis voor het leveren van goede prestaties en het op peil houden van onze performance op onze Shell stations.

Februari 2015

BERO Banket

op onze Shell stations verkopen wij diverse lekkere Koeken, Vlaaien, Appelflappen, Mini Krentebollen, Spritsen, Muffins, Hagelslag Cakes en Koffiebroodjes. Deze worden aan ons geleverd door BERO BANKET, een echte ambachtelijke Limburgse bakker. Inmiddels zijn deze lekkernijen een begrip geworden in onze shops. Alle varianten en smaken verkopen wij voor maar €2,99 per verpakking.

Januari 2015

Voice of the Customer

Vanaf 01 januari 2015 starten wij op onze Shell stations met een vernieuwd kwaliteitsprogramma waarbij wij graag uw mening horen over ons, onze tankstation en alles wat daarmee te maken heeft. Laat via "Voice of the Customer" weten wat u van ons vindt zodat wij onze service in 2015 nog verder kunnen verbeteren.web Shellstations