Nieuwspagina

December 2016

Sponsoring Zorggroep Crabbehof

Dit jaar is T.E.M. Doesborgh sponsor van Team Zorggroep Crabbehof, een enthousiast team van fysiotherapeuten die op maandag 05 juni 2017 een sportieve uitdaging aangaan waarbij de Mont Ventoux wordt beklommen. Klimmen tegen MS (MoveS) heeft als doel het bijeenbrengen van fondsen en sponsorgelden ten behoeve van onderzoeksprojecten die erop gericht zijn om de kwaliteit van leven voor Mutiple Sclerose (MS) patiënten op korte en lange termijn te verbeteren. Het sportieve doel van het evenement is het één of meerdere keren beklimmen van de Reus van de Provence, per fiets of (hard-) lopend. Zorggroep Crabbehoff (ms-team.nl) heeft zich gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met MS en gaat nu als team van 8 personen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen MS. 

 

Wilt u ook dit goede doel ook steunen dan kan dat financieel via:

http://deelnemers.klimmentegenms.nl/projects/ms-team-nl

 

 

Mocht u of uw bedrijf op een andere manier het MS-team willen ondersteunen, neem dan contact op met: msteamcrabbehoff@gmail.com

November 2016

Noodplan oefening 2016

Op 22 november 2016 heeft er weer een jaarlijkse noodplan oefening plaatsgevonden op Shell station Ridderkerk. Deze oefening is opgezet en uitgevoerd in samenwerking met BHVBeter.nl. Sinds 10 jaar onze vaste partner als het gaat om veiligheidstrainingen. Klik hier voor een foto impressie van deze oefening.

Oktober 2016

Gratis films bij Videoland

U ontvangt tijdelijk bij aankoop van 2 zakken M&M's, Maltesers of Freedent kauwgom een voucher van Videoland waarmee u 48 uur lang gratis films en series kunt bekijken. Deze aktie is geldig tot en met 31 december 2016. Kijk voor de voorwaarden op www.m-ms.nl 

Juni 2016

Starbucks

Vanaf 29 juni verkopen wij op Shell station Wielwijk in Dordrecht de bekende en overheerlijke Starbucks koffie, thee en chocolademelk. De Starbucks koffie is in diverse lekkere smaken verkrijgbaar zoals bijvoorbeeld caramel of vanille. U kunt naast contant geld ook contactloos betalen met uw bankpas, wel zo gemakkelijk. U bent van harte welkom om te komen proeven.

Sandwich on Site

Vanaf maandag 06 juni kunt u onze verse, zelf gemaakte broodjes en sandwiches van Deli2Go komen proeven. Wij maken deze iedere dag weer vers in onze eigen keuken. We hebben een ruime keuze uit verschillende soorten sandwiches en broodjes waaronder natuurlijk de sandwich Gezond, sandwich Bacon/Ei, sandwich of Kip/Pesto . Ook de broodjes Bal Gehakt of Omelet/Bacon zijn natuurlijk erg lekker. Kom gerust langs en laat u overtuigen van de smaak en kwaliteit.

Mei 2016

Bestelbus

Op 31 mei hebben wij onze nieuwe bestelauto in gebruik genomen. Met deze bestelauto gaan wij vanaf volgende maand onze eigen Shell stations van lekkere broodjes en sandwiches voorzien. Deze broodjes van het merk Deli2Go, gaan wij natuurlijk voor u, zelf in eigen huis vers bereiden. 

April 2016

V-Power Carwash aktie

Tijdelijk krijgt u bij iedere tankbeurt van tenminste 25 liter V-Power of V-Power Diesel, een kortingsvoucher ter waarde van €8,50 voor ons BESTE carwash programma. Zo wordt uw auto niet alleen van binnen schoon maar ook van buiten. Klik hier voor de voorwaarden of bekijk onze aktie pagina.

Schoonmaakdag 2016
Op 05 april 2016 hebben wij weer meegedaan met de landelijke Shell schoonmaakdag. Onze stations zijn weer lekker opgefrist en schoongemaakt. Kortom we zijn weer klaar voor de zomer!

Maart 2016

HSSE Retailer 2015

Veiligheid vinden wij erg belangrijk bij T.E.M. Doesborgh en iedere dag proberen wij zo veilig mogelijk te werken op onze Shell stations en zorgen wij ervoor dat er geen ongelukken gebeuren. Dit gaat alleen niet vanzelf en daarom moeten wij ons altijd bewust zijn van de mogelijke gevaren om ons heen. Goed nadenken bij alles wat je doet, kijken waar je loopt en ingrijpen als het fout gaat. Het klinkt allemaal heel normaal maar vaak zit een ongeluk juist in een heel klein (onverwachts) hoekje. Wij zijn dan ook super trots op de geleverde prestatie het afgelopen jaar waarbij wij hebben laten zien dat veiligheid een top prioriteit heeft binnen ons bedrijf. Namens Shell zijn wij met onze 4 tankstations uitgeroepen tot Nederlands HSSE winnaar van het jaar. Veiligheid is eigenlijk geen competitie maar namens onze medewerkers kan ik u melden dat wij super trots hierop zijn!! Ook komend jaar maken wij graag samen met u van het tankstation weer een veilige plaats waar het prettig tanken is........

Februari 2016

Wasstraat aktie Shell Wielwijk

Op Shell station Wielwijk hebben wij een gloednieuwe wasstraat gekregen. Niet alleen de Carwash machine is nieuw maar ook de gehele washal is tijdens een 8 weken durende verbouwing grondig vernieuwd. kom snel kijken en probeer onze machine en overtuig u zelf van een prachtig wasresultaat. Ter introductie krijgt u tot 29 februari 2016 een GRATIS literfles Shell Screenwash t.w.v. €6,49 bij aankoop van Carwashprogramma "BEST". Deze aktie is alleen geldig bij Shell station Wielwijk.

Spannende dagjes weg

Bij aankoop van 2 produkten uit onze aktie (Mars/Snickers/Freedent/Twix/Bounty/M&M's) ontvangt u een kortingsvoucher voor een spannend dagje weg. Al bij 2 kortingsvouchers heeft u recht op 1 gratis ticket voor een activiteit naar keuze, mits er 1 ticket tegen de reguliere prijs besteld wordt. De tickets zijn ook te bestellen in meervoud dus bijvoorbeeld 4 tickets = 2 betalen tot een maximum aantal van 8 tickets = 4 betalen. Kijk voor de aktie voorwaarden en voor het bestellen van de tickets op snickers.touchticketshop.nl

Januari 2016

Carwash Shell Wielwijk

Op Shell station Wielwijk vervangen wij onze Carwash machine en krijgt de gehele washal een grote opknapbeurt zodat wij weer klaar zijn voor de toekomst. Onze oude machine heeft in de afgelopen jaren heel wat auto's schoon gewassen, 47.328 om precies te zijn. Onze nieuwe Carwash machine is wederom van het merk Washtec en wast met zachte Foam borstels de auto's krasvrij schoon. 

Samen uit eten met Shell

Van 13 januari tot en met 05 april kunt u bij Shell sparen voor een lekker gratis diner voor iedere tweede persoon. Bij iedere tankbeurt van minimaal 20 liter of bij aankoop van twee broodjes in de actieperiode ontvangt u een kortingsvoucher. Met twee kortingsvouchers krijgt u het tweede diner gratis. De kortingsvouchers zijn in te leveren tot en met 31 mei 2016. Klik hier voor meer info.


web Shellstations