Nieuwspagina

Oktober 2017

Carwash Playbox

Spaar nu bij Shell Ridderkerk en Shell Wielwijk voor een Carwash Playbox. Bij iedere carwash Best krijgt u een stempel op de stempelkaart en bij 3 stempels kunt u de Carwash Playbox meenemen voor slechts €4,99. Ook is de Playbox los te koop voor €14,99. Vraag naar de spaarkaart bij de kassa van het station.


September 2017

Shell FuelService APP

Bent u minder valide en heeft u hulp nodig bij het tanken? Wij helpen u graag en staan natuurlijk voor u klaar! Via de Shell FuelService APP kunt u aangeven waar u wilt tanken, hoe laat en bij welke pomp. Op het moment dat u bij tankstation aankomt laat u ons dit via de APP weten en wij komen u helpen!

Albert Heijn Carwash Korting

Van 11 tot en met 17 september 2017 ontvangt u bij uw boodschappen bij Albert Heijn een kortingsvoucher voor de wasstraat. U krijgt een korting van €5,00 euro op het wasprogramma "BEST". Deze kortingsaktie is niet geldig in combinatie met andere akties of aanbiedingen. Deelnemende vestigingen zijn Albert Heijn, Dillenburgplein 5 te Ridderkerk en Shell station Ridderkerk, Burg. de Zeeuwstrat 3 te Ridderkerk.

Vers ontbijtje bij Shell

Van 06 tot en met 31 oktober 2017 kunt u tijdelijk extra voordelig genieten van een lekker vers ontbijt op onze Shell stations. U heeft al een ontbijtdeal voor €3,- en u kunt bijvoorbeeld kiezen uit een broodje kaas, broodje ham, broodje kipfilet of broodje ei met daarbij een lekkere verse Jus d'orange 25cl. 

Augustus 2017

Gratis fles ruitensproeier vloeistof

Bij aankoop van een carwash programma "BEST" krijgt u tijdelijk een GRATIS flesje ruitensproeier vloeistof. Deze aktie loopt zolang de voorraad strekt en is alleen verkrijgbaar bij Shell station Wielwijk, Karel Doormanweg 5 te Dordrecht en Shell station Ridderkerk, Burg. de Zeeuwstraat 3 te Ridderkerk. Vraag aan de kassa naar de voorwaarden.

Juli 2017

Handige Waterfles

Vanaf 03 juli tot en met 05 september 2017 verkrijgbaar op onze bemande Shell tankstations, een mooie waterfles van gerecycled plastic. De waterfles is in vier kleuren verkrijgbaar. Je kunt de waterfles kopen voor €3.99 bij minimaal 20 liter Shell V-Power of Shell V-Power Diesel, voor €5.99 bij minimaal 20 liter FuelSave of FuelSave Diesel, tegen inlevering van 1.000 Air Miles of voor €11.99 is de waterfles ook los verkrijgbaar.

Mei 2017

Sponsor Roparun 2017

Dit jaar heeft T.E.M. Doesborgh het Roparun Team 172 Sanquin gesteund met een brandstofcheque. Tijdens de Roparun rent men voor het goede doel van Hamburg en Parijs via een parcours van 500 km terug naar Rotterdam waar de finish is. De opbrengst van deze estafetteloop wordt gebruikt voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is al jaren:  “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. We willen iedereen binnen het team van Sanquin bedanken voor hun inzet tijdens deze geweldige prestatie. Voor meer info over de Roparun klik hier

Januari 2017

Kleurplaat wedstrijd

Alle winnaars van onze kleurplaat aktie zijn bekend gemaakt en hebben hun mooie prijs inmiddels opgehaald. We wensen ze erg veel plezier hiermee.

Extra Air Miles

Van 04 januari tot en met 28 februari 2017 spaart u op onze Shell stations tijdelijk extra Air Miles op onze

V-Power. Bij iedere getankte liter spaart u namelijk 3 Air Miles. Zo spaart u in de hoogste versnelling.


web Shellstations