Nieuwspagina

December 2018

Op 19 december 2018 hebben wij weer onze jaarlijkse noodplanoefening gehouden in samenwerking met BHVbeter.nl. De oefening vond dit jaar plaats op Shell station Kieboom te Rotterdam. Het is voor al onze medewerkers belangrijk om te weten hoe te handelen in geval van een calamiteit. Deze trainingen helpen ons hier enorm bij.

Oktober 2018

Gouden Shell Retailer

De Shell stations van T.E.M. Doesborgh doen mee aan een wereldwijde competitie waarbij kwaliteit, veiligheid, vriendelijkheid en netheid ieder kwartaal worden gemeten. Shell doet dit voor al haar stations en ieder kwartaal worden per land de drie beste stations als kwartaalwinnaars bekendgemaakt. Dit zijn de zogenaamde "GOUDEN STATIONS". In kwartaal 1 en kwartaal 2 (2018) is T.E.M. Doesborgh B.V. uitgeroepen tot winnaar in deze competitie en hierbij is ons Shell station Ridderkerk zelfs uitgeroepen tot "Beste station van Nederland". Een prestatie waar wij als retailer ongelofelijk trots op zijn. Het is voor onze medewerkers iedere dag weer een uitdaging om onze stations op orde te hebben zodat we u de allerbeste service kunnen bieden die u van ons mag verwachten en als dat door middel van deze prijs beloond wordt dan is dat voor ons een bevestiging dat dit ook gewaardeerd wordt.

 

Wilt u ook uw mening geven over onze stations? Dan kan dat heel eenvoudig via: VertelhetShell

Juli 2018

Air Miles inwisselen

Wist u dat u de gespaarde Air Miles niet alleen kunt inleveren voor extra korting op uw brandstof maar ook voor een lekker vers gesmeerd broodje, goede kop koffie of autowassen? Ook op olie en screenwash kunt u korting krijgen en niet te vergeten de handdoeken en badlakens uit de Walra collectie. Kortom voor ieder wat wils.

 

Wilt u meer weten over Air Miles kijk dan op de site www.airmiles.nl of klik hier

Een schone motor en een schone auto

Tank van 04 juli tot en met 18 september 2018 minimaal 25 liter V-Power of V-Power Diesel en ontvang bij inlevering van de V-Power coupons welke aan de kassa worden uitgedeeld, 50% korting op het beste carwash programma. Zo wordt uw auto niet alleen schoon van binnen maar ook van buiten. Vraag aan de kassa naar de voorwaarden van deze aktie.

Juni 2018

In de maand juni kunt u na het autowassen tot 30 juni 2018 uw kassabon inleveren bij onze Shell stations Ridderkerk en Wielwijk. Dan maakt u kans op leuke prijzen. Er zijn diverse auto verwenpakketten te winnen en de hoofdprijs is een jaar lang GRATIS autowassen met ons beste wasprogramma! Update: De winnaars zijn inmiddels bekend en hebben hun prijs in ontvangst mogen nemen. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Mei 2018

350 Bonus Miles
Als u nu Shell V-Power probeert, ontvangt u tot 350 Extra Air Miles. Dit komt bovenop de dubbele Air Miles die u al spaart als u Shell V-Power tankt. Air Miles die u kunt inwisselen voor korting op brandstof. Zo voelt u het effect van Shell V-Power ook in uw portemonnee! Download het Shell V-Power couponboekje, laat het scannen bij het tanken van minimaal 20 liter Shell V-Power en ontvang deze Extra Air Miles. 

April 2018

Carwash abonnementen

 Bij aankoop van een Carwash abonnement krijgt u altijd 25% korting op alle wasprogramma's. Dit is niet alleen veel voordeliger dan het kopen van losse programma's maar u hoeft ook niet meer iedere keer in de rij bij de kassa een los ticket te kopen. Vraag aan de kassa van Shell station Wielwijk of Shell station Ridderkerk naar de voorwaarden.

Starbucks spaarkaarten

Spaar nu voor een gratis Starbucks on the go bij alle Shell tankstations met een Starbucks on the go corner! 

Vanaf 3 april kan je bij alle Shell stations met een Starbucks on the go, sparen voor een gratis consumptie. De spaarkaarten liggen bij de koffiemachlnes. Nadat je jouw consumptie uit de machine hebt gehaald, laat je Je spaarkaart afstempelen bij de kassa. Bij 10 stempels krijg je de volgende consumptie gratis. Deze actie is geldig tot en met 1 juli 2018.

Januari 2018

Extra Air Miles bij uw Carwash

Vanaf 1 januari 2018 starten we het nieuwe jaar met een Air Miles Carwash actie. In de maand januari kunt u bij aankoop van Carwash programma “Best” per week een oplopend aantal extra Air Miles sparen. Dit kan oplopen tot wel 350 extra Air Miles indien de auto wekelijks gewassen wordt.

 

U spaart de extra Air Miles verdeeld over 4 weken:

  • 1e week/wasbeurt 1 t/m 7 jan 50 AM
  • 2e week/wasbeurt 8 t/m 14 jan 75 AM
  • 3e week/wasbeurt 15 t/m 21 jan 100 AM
  • 4e week/wasbeurt 22 t/m 31 jan 125 AM

 

Klik hier voor meer informatie over onze wasstraten, verschillende wasprogramma's en prijzen van de wasprogramma's. Onze Shell stations met een Carwash zijn:

 

Shell station Ridderkerk

Burg. de Zeeuwstraat 3 te Ridderkerk

 

Shell station Wielwijk

Karel Doormanweg 5 te Dordrecht 

 

     


web Shellstations