Op onze Shell stations Kieboom, Stadionweg en Wielwijk verhuren wij Pak ‘n Bak aanhangers. Onze aanhangers zijn geremd of ongeremd en hebben de volgende afmetingen:

  • Dubbel asser groot 3,00 x 1,30 x 1,50 (L x B x H)
  • Enkel asser groot 2,50 x 1,30 x 1,50 (L x B x H)

Het is aan te bevelen om de aanhanger een dag van te voren te reserveren bij het desbetreffende Shell station. Bij het huren van een aanhanger moet een geldig Nederlands rijbewijs worden overlegd en dient men in het bezit te zijn van de eigen witte kentekenplaat voor de aanhanger. Wanneer u een aanhanger huurt, betaalt u bij aanvang een borg van €50 euro, welke verrekend wordt met het uiteindelijke huurbedrag.

De standaard verlichtingskabel wordt meegeleverd en tevens zijn een afdeknet (in geval van een open bak) en een nachtslot op het station verkrijgbaar.

 

Indien de aanhanger binnen 3 uur wordt teruggebracht, dan geldt een kortingstarief van €7,00 met uitzondering van zaterdag. Voor het huren van een aanhanger voor een langere periode vanaf 3 dagen gelden aangepaste tarieven. Vraag naar de voorwaarden bij het Shell station.


Klik voor meer informatie en tarieven op www.paknbak.nl 

of bel voor reserveringen 0900 - 725 62 25


Het aankoppelen en afkoppelen van een Pak 'n Bak aanhanger doet u bij ons meestal zelf. Nadat u aan de kassa van ons Shell station de borg heeft betaald en het huurformulier heeft ingevuld, krijgt u de sleutel en verlichtingskabel mee en kunt u de aanhanger aankoppelen aan het voertuig. Denk daarbij altijd aan uw eigen veiligheid en zorg ervoor dat u dit op een zo veilig mogelijke manier doet, rekening houdend met andere voertuigen om u heen op het tankstation. In onderstaande video's kunt u zien hoe het af- en aankoppelen in zijn werk gaat. Mocht u nog vragen hebben laat het onze medewerkers dan weten, zij helpen u graag verder.


web Shellstations