Shell Fleet APP

Wanneer u in Nederland een klein wagenpark hebt, kunt u met de Fleet APP van Shell het wagenparkbeheer vereenvoudigen, de administratie verminderen en op die manier tijd en geld besparen. Dit betekent dat u meer tijd hebt om uw aandacht te richten op andere aspecten van uw bedrijf.

 

Vereenvoudigd wagenparkbeheer

Met onze Fleet APP betaalt u op een eenvoudige en veilige manier voor uw brandstof en het elektrisch laden van uw voertuig, zodat uw chauffeurs geen contant geld hoeven mee te nemen. En aangezien wij deze betalingsdienst centraal beheren, krijgt u maar één online factuur. Geen gedoe meer met handmatige spreadsheets en stapels bonnetjes.

 

Eenvoudig kaartbeheer

Wijs afzonderlijke kaarten toe aan uw chauffeurs voor optimaal kostenbeheer: u kunt bestedingslimieten instellen en exact bepalen wanneer en waar kaarten kunnen worden gebruikt.

 

Lagere bedrijfskosten

Met Shell Fleethub, uw online wagenpark managementsysteem, kunt u via één locatie precies zien hoe en waar uw chauffeurs hun kaarten gebruiken. Wagenparkbeheer wordt hierdoor aanzienlijk vereenvoudigd: u kunt de brandstofkosten online bijhouden, managementrapporten genereren en e-mail alerts instellen. Met de Shell Fleet APP krijgt u 4 eurocent korting op Shell V-Power en 2 eurocent korting op Shell Euro 95 en Shell Diesel*

 

Toegang tot een brede reeks extra diensten

U kunt met onze Euroshell card meer doen dan alleen voor onze kwaliteitsbrandstoffen betalen. Uw chauffeurs kunnen met hun kaart o.a. betalen voor olie, shopartikelen, autowassen en zelfs tolheffingen. Alle uitgaven worden toegevoegd aan uw factuur.

 

De belangrijkste voordelen op een rij:

Mobiliteit op zijn best - Met uw tankpas of Fleet APP tanken bij meer dan 650 Shell stations in Nederland.

Vereenvoudigd wagenparkbeheer en optimale kostencontrole

Online beheer - Alle transacties en elektronische facturen overzichtelijk onder handbereik

 

Wanneer u maximaal 1 to 10 wagens heeft in uw wagenpark adviseren wij de Fleet APP. Deze is te downloaden in de APP store of Google Play Store.

 

Registreren via onze stations:

Wanneer u de app heeft gedownload, registreert u zich eenvoudig door in het aanmeldformulier één van onze stations op te geven om het aanvraag proces volledig af te ronden en de korting te activeren.

Heeft u meer dan 10 tankpassen nodig hebt, dan kunt u deze eenvoudig per e-mail aanvragen via

nl-shellcard@shell.com of telefonisch is de afdeling euroshell bereikbaar via 0900-2022730

 

Heeft u nog vragen over de Fleet APP? Wij zijn graag bereid om alle voordelen van de Fleet APP in een persoonlijk gesprek op ons tankstation nog eens rustig toe te lichten.

 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar:

www.shell.nl/ondernemers

 

* Korting is in eurocenten per liter op de pompprijs (incl. BTW) bij bemande Shell stations.
web Shellstations