Waxbehandeling

Het wasprogramma "Beter"  van onze Carwash maakt gebruik van een RainTecs waxbehandeling en bij het wasprogramma "Best" krijgt u daarbovenop ook nog een ShineTecs Superpolishwax Conservering. 

 

De RainTecs wax zorgt niet alleen voor schitterend wasresultaat met meer glans maar ook voor meer veiligheid doordat er een beter zicht ontstaat bij regen. Dank zij het uitgesproken pareleffect wordt de voorruit snel en veilig van het regenwater ontdaan tijdens het rijden. Een beter zicht biedt de automobilist een veiliger en relaxed rijden in de regen.

 

De ShineTecs Polishwax, met unieke Acrylionic formule, werkt nog beter dan een gewone wax en versterkt niet alleen de laklaag maar zorgt ook bij iedere wasbeurt voor meer en een duurzamere glans.

 

Hoe werkt ShineTecs?

  1. Elke nieuwe autolak is in het begin een glad oppervlak. Licht kan maximaal reflecteren en de auto glanst.
  2. Bij alledaags gebruik krijgt de oppervlakte van de autolak microscopisch fijne inkervingen. Het reflecterende effect van de lak neemt af en daarmee ook de glans.
  3. Bij het wassen met ShineTecs worden deze oneffenheden opgevuld. De kleur neutrale Acrylioninc beschermlaag wordt binnen een aantal uren hard en blijft permanent op de lak zitten.
  4. Door steeds te kiezen voor ShineTecs wordt het effect nog intensiever. Dit betekent dat met elke volgende wasbeurt de nieuwe bescherming nog sterker wordt. De autolak glanst weer als nieuw. 

web Shellstations